Kontaktformulär

Beskriv gärna ditt ärende med några rader:Du måste fylla i namn.Du måste fylla i telefonnummer. * Obligatorisk uppgift

Ring oss!

072-501 82 99

Adressregister

Aktuella adressregister och ringlistor ger mindre felmarginaler och sparar tid och resurser i din kundbearbetning.

Vår databas innehåller information om ca tre miljoner nordiska företag. Den uppdateras dagligen med affärs- och marknadsinformation i form av t.ex. finansiell data, adressuppgifter, telefonnummer och e-postadresser till beslutsfattare. Sedan starten 1968 har vi tagit fasta på att ha korrekt och aktuell information i databasen. För att kunna bibehålla den goda kvaliteten har vi en stor och erfaren contentavdelning som varje dag gör tusentals ändringar i databasen.

3 000 000 nordiska företagsadresser
2 700 000 telefonnummer till företag
Kontaktuppgifter till privatpersoner

Adresser och telefonnummer till företag

Vi har uppdaterade företagsadresser, telefonnummer och namn på beslutsfattare inom nordiskt näringsliv. Oavsett om det gäller direktmarknadsföring eller prospektlistor till din säljkår ser vi till att du når rätt personer.

Våra urvalsexperter hjälper dig att ringa in en relevant målgrupp att bearbeta postalt eller via telefon. Urvalet kan göras utifrån exempelvis region, bransch, titel och omsättning. Läs mer!

Adresser och telefonnummer till privatpersoner

Vi erbjuder även postadresser och telefonnummer till privatpersoner. Oavsett om det gäller direktmarknadsföring eller TM-listor till din säljkår ser vi till att du når rätt kundsegment.

Våra urvalsexperter hjälper dig att ringa in en relevant målgrupp av privatpersoner att bearbeta postalt eller via telefon.

Direktreklam

Vi hjälper dig med dina postala kampanjer. Du kan rikta dig till företag eller privatpersoner med exempelvis direktreklam eller undersökningar. Genom avtal med tryckerier sköter vi hela utskicket från ax till limpa: tryck, digitalprint, efterbehandling, kuvertering, portooptimering och distribution.